Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az öntapadós ablakfóliák kiváló megoldást jelentenek, ha szeretnéd megőrizni a magánéletedet

Öntapadós Ablakfólia

Az öntapadós ablakfóliák kiváló megoldást jelentenek, ha szeretnéd megőrizni a magánéletedet és az otthonodban szeretnél kellemes hangulatot teremteni. Termékeink sokféle mintával érhetőek el, így könnyedén megtalálhatod az otthonodhoz leginkább illő stílust. Választhatsz a klasszikus, letisztultabb fóliáktól, a modern, geometrikus mintáktól, a romantikus virágmintákig is.

Rendezés:

Üvegfólia ablakra? Így tarthatod távol a kíváncsi tekinteteket!

A fürdőszobában lévő nyílászáró kiváló fényt biztosít a térnek. A nappali fényhez való hozzáférés nélkül a fürdőt sokkal nehezebb úgy kialakítani, hogy tágasnak és szépnek tűnjön. A napfényhez való hozzáférés döntő fontosságú a helyiség esztétikája és funkcionalitása szempontjából. A helyiségben lévő nyílászáró azonban problémát vet fel. Hogyan lehet megteremteni a magánélet érzését? Ebben segítenek az üvegfólia ablakra felvihető változatai.

Ezekkel még egy kicsi fürdőszoba is praktikussá és esztétikailag kellemesebbé tehető. Gyakorlatilag bármilyen fóliát használhatunk a fürdő ablakán. Az üvegfólia ablakra ragasztható fajtája általában nem szívja magába a vizet, így a nedves és párás helyiségekben is gond nélkül használható. Míg korábban főként szürke és fehér fóliák voltak kaphatóak a piacon, ma már igazán lenyűgöző a választék. A gyártók a rendelkezésre álló minták és színek egész sorát kínálják. A fólia kiválasztását ugyanúgy kell kezelni, mint a függönyökét és a drapériákét. Mindenekelőtt meg kell felelniük a fürdőszoba stílusának és jellegének.

A modern belső terekben ideálisak az egyszínű, fehér matt vagy a nagy, finom mintával ellátott fóliák. Ez lehet például egy geometriai minta. Ha a helyiség inkább hangulatos és bohó, akkor fontolóra vehetjük a botanikus motívumokkal díszített termékeket. Ha nagy, kifejező mintát választunk, akkor azt teljes egészében kell bemutatni, ezért az egész ablaktáblát be kell fednie. Az üvegfólia ablakra ragasztható opcióinak és a fürdőszobai kiegészítőknek egységes, harmonikus egészet kell alkotniuk.

 

Színes ablakfólia tippek

Hallottál már az ablakfólia kínálta lehetőségekről? A praktikusan kihasználható és egyúttal divatos megoldás egyre többek otthonában kap helyet. Vannak, akik kifejezetten az ablakok áttetszőségét szeretnék megszüntetni, mások egy kis pluszt adnának az üvegfelületeknek. Az alapanyag mindkét célra kiválóan alkalmas, a kínálat pedig minden korábbinál szélesebb. Kiknek javasolják a szakemberek az alkalmazását? Miért döntenek sokan a módszer mellett? Cikkünkből megtudhatod!

Egyszerűen felhelyezhető, öntapadós ablakfólia

A DIY megoldások korát éljük. A legtöbben nem szívesen döntünk a profi segítség mellett lakásfelújításkor, hiszen a mai kor embere ott spórol, ahol csak tud. Ilyenkor kerülnek képbe azok a korszerű, könnyen alkalmazható anyagok, amikkel bárki boldogulhat. Az öntapadós ablakfólia könnyen a felületre helyezhető és innentől nincs más dolgod, mint az újszerű színvilágban gyönyörködni. A hagyományos tejüveg és annak különféle változatai mellett, a színes, mintás ablakfóliák korát éljük. Miért ne lehetne az ablak templomi ólomüvegre hasonlító, amin színesen szűrődnek át a napsugarak? A tengeri világ, de akár tulipánok is visszaköszönhetnek az ablakokról.

Az ablakfólia népszerűsége minden valószínűség szerint az egyszerűségben és a rendkívül széles kínálatban rejlik. Ez utóbbinak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a lakberendezési stílushoz egyaránt passzoló színeket, mintákat. Nemcsak a két helyiség közötti üvegfelületekben gondolkodhatsz, hanem a kültéri irányba mutató nyílászárókban is.

Keresés