Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZTATIKUS ABLAKFÓLIA

Rendezés:

Okok, ami miatt imádjuk a belátásgátló fóliát

A belátásgátló fólia több szempontból is rendkívül előnyös felhasználást biztosít számunkra. Elsődleges feladatát, ami tulajdonképpen a zavaró tekintetek kizárása, tökéletesen teljesíti, ám a haszna ennél jóval szélesebb spektrumon mozog. Eleganciát és stílust csempész az otthonunkba, mindezt rendkívül baráti árakért cserébe. A legmodernebb fóliák pedig nem csupán a kíváncsi tekinteteket, de a kellemetlen nyári hőséget is kirekesztik – miközben a fényt beengedik a szobákba.

Belátásgátló fólia a meghitt, intim környezet kialakításának jegyében

Azoknak a személyeknek, akik rendkívüli fontosságot tulajdonítanak az otthonuk meghitt hangulatának megőrzésének, a belátásgátló fólia remek szolgálatot tesz, hiszen nem enged teret az utcáról betévedő kíváncsiskodó tekinteteknek. A legújabb, csúcstechnológiával készített fóliák az erős UV sugárzástól is megvédenek minket: kizárják a káros sugarakat, a szobák belső hőmérsékletét pedig optimálisan tartják. Ez különösen a nyári kánikula tikkasztó napjain tesz felbecsülhetetlen értékű szolgálatot. Enyhén sötétít is, ezáltal fokozva tovább a komfortunkat.

A belátásgátló fólia felhasználóbarátnak számít, könnyen tisztítható. Természetesen az esztétikai jegyek vonatkozásában is hozza a kötelezőt. A paletta színes spektrumot ölel fel. Többek között ódon, egyedi hangulatot árasztó templomi ólomüveget idéző látványos fóliák, fényes, klasszikus homokfúvott és romantikus virágos tapéták kavalkádja várja, hogy megismerkedjünk az izgalmas világukkal. Mindezt természetesen kitűnő ár/érték arányért cserébe.

Keresés