Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Válogass kedvedre mintás öntapadós tapétáink széles választékából.

Mintás tapéta segítségével rendkívül sokféle módon díszítheted otthonod. Öntapadós fólia által pedig szakember nélkül, gyorsan és egyszerűen megteheted ezt te magad.
Rendezés:

Minőségi konyhai öntapadós fólia, avagy a modern háztartások kötelező kiegészítői

A konyhai öntapadós fólia zseniális megoldást kínál, ha a konyhabútor egyszerű, mégis elegáns, de gazdaságos felfrissítése a cél. A konyhai öntapadós fólia a dekorációs elemek azon csoportjába tartozik, amiről kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni: praktikus, felhasználóbarát, könnyen tisztítható, páratlanul esztétikus és az ára sem vetekszik csillagászati összegekkel. Kívánhatunk ennél is többet?

GEKKOFIX konyhai öntapadós fólia – garancia a minőségre

A GEKKOFIX márka termékeinek kompromisszumoktól mentes minősége előre borítékolható. A fóliák felhasználása rendkívül széles spektrumon mozog: azokkal dekorálhatunk bútorokat, csempét, üvegfelületet, ajtót, sőt, még zuhanyfülkét is. Az öntapadós tapéták konyhai felhasználása széles körben ismert és népszerű DIY tevékenység, aminek a praktikusságból fakadó haszna felbecsülhetetlen értékű. A szimpatikusnak vélt konyhai öntapadós fólia segítségével néhány pillanat alatt hangulatossá varázsolhatjuk az ódivatú, megunt bútorokat, egyéb felületeket.

A konyhai öntapadós fólia palettája, a rendkívül változatos szín- és formavilág remekbeszabott példája. A konyhai környezetben a rendszeres sürgés-forgás miatt a falak, a bútorok is könnyen bepiszkolódnak, ám ha azok öntapadós fóliával vannak dekorálva, a tisztításuk is rendkívül egyszerű. Langyos vízzel és puha törlőkendővel könnyedén eltávolíthatjuk a szennyeződéseket. A munkafelület alapos felkészítésére (portalanítás, zsírtalanítás) azonban mindenképpen fektessünk fokozott hangsúlyt, mielőtt tapétázni kezdenénk!

Keresés