Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Öntapadós Tapéta

KŐ ÉS TÉGLAMINTÁS ÖNTAPADÓS TAPÉTA

Újítsd fel, dekoráld otthonod tégla és kőfal hatású öntapadós fóliával! Könnyedén egyedi és trendi hangulatot teremthetsz otthonodban. Alkalmazd csempematricaként vagy bútorfóliaként. Kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt.

Rendezés:

A tégla mintás tapéta egyedi hangulatot teremt a lakásban

Tégla mintás tapéta kifogástalan minőségben, kedvező áron, színes választékban? Igen! A lakásfelújításnak, a bútorok felfrissítésének nem feltétlenül kell csillagászati összegeket felemésztenie. Okos tervezéssel abszolút baráti áron is megoldhatjuk ezeket a releváns kérdéseket. Persze a minőség a jutányos árak ellenére sem szenved csorbát. A kifogástalan renoméval rendelkező gyártó, a GEKKOFIX neve már önmagában garancia a mindent felülíró színvonalra, strapabíróságra és időtállóságra.

Tégla mintás tapéta: rusztikus hangulat a lakásban

Ahány ház, annyi szokás és annyi stílus! Azoknak, akik a rusztikus dizájn vagy a vintage stílus bűvöletében élnek, a tégla mintás tapéta garantáltan jó szolgálatot tesz a soron következő lakásfelújítás során. A kínálat sokszínűsége miatt, a könnyű és gyors vásárlásban reménykedők csalódni fognak – ám ez a csalódás rendkívül kellemes! Terméskövet, vörös téglát, mediterrán kőfalat, macskakövet idéző csodaszép tapéták várják, hogy elmerüljünk gazdag kavalkádjukban. Ám ez még csupán a jéghegy csúcsa! A FóliaFan felhozatala valóban széles skálát ölel fel, így garantáltan a céljaink és ízlésünk függvényében válaszhatjuk ki a legújabb kedvenc lakásdekorációnkat.

Az öntapadós tégla mintás tapéta felhasználása nincs korlátok közé szorítva. Különféle felületekre könnyedén felragasztható, mindennemű korábbi tapasztalat vagy rendkívüli barkács-készség hiányában is. A tisztítása egyszerű és problémamentes, rendkívüli időtállóságának köszönhetően pedig hosszútávon is beváltja a hozzá fűzött reményeinket.

Keresés