Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TÁBLAFÓLIA

ÖNTAPADÓS TÁBLAFÓLIA


Engedd szabadjára a kreativitásod! Használj speciális öntapadós tapétát, melynek felülete írható és
letörölhető. Választékunkban megtalálható filctollal és krétával írható táblafólia is. A filctollal írható
fehér, míg a krétával írható fekete és zöld színű változatokban érhető el.

Táblafólia az otthon kreatív dekorálásához

A táblafólia népszerűsége egyre nő. Lakásaink és házaink falai varázslatos erővel bírnak. Ha megfelelően festjük és díszítjük, egyedi jelleget kölcsönözhetnek a belső térnek. A falak díszítésének érdekes módja, ha egy speciális réteget viszünk fel rájuk. Így kézzel is díszíthetőek, egyedi mintákat hozva létre. Hogyan? A kérdésre a választ a táblafólia szolgáltatja, ami ideális azoknak a gyerekeknek, akik különösen szeretnek a falakra írni.

Manapság sokféleképpen díszíthetjük az otthonunkat, de sokan szeretik megtörni a szabványt és olyan elrendezéseket létrehozni, amelyeket senki más nem használ. A táblafólia tökéletes példát jelent erre, hiszen hűen tükrözheti a belső tér, valamint a tulajdonos karakterét. Csak a képzelet szab határt a díszítésének. A szülők jól tudják, hogy a hagyományos falra rajzolás nem társul semmi jóval. Valószínűleg mindenkinek a gyerekek 'alkotásai' jutnak azonnal eszükbe, amint filctollak és ceruzák után nyúlnak, majd megalkotják első festményeiket. De ennek nem kell így lennie! Napjainkban a dolgok egy kicsit másképp állnak.

Akár a legkisebb huncutkodókról, akár az idősebbekről van szó, a táblafólia segítségével mindenki művész lehet otthon és egyedi módon díszítheti a falakat. Ez egy olyan anyag, ami lehetővé teszi, hogy félelem nélkül írjunk a falra. A textúrájuknak köszönhetően, könnyen letörölhetjük a felvitt anyagokat. Ha az egész dolgot a gyakorlati oldaláról közelítjük meg, a táblafólia egyértelműen nyerő választás. A tisztaság, valamint a felvitel és az eltávolítás egyszerűsége nagyszerű érvnek bizonyul.

Keresés