Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üvegfólia egyszerű felhelyezése

Üvegfólia egyszerű felhelyezése Az üveg felületek fóliázása kiváló megoldás dekoráláshoz és belátás ellen is.

Az ablakfóliák felhasználása széles körű. Felhelyezésével meggátolhatod a belátást ablakodon, üvegajtó esetén elrejtheted szobádat a lakótársad kíváncsi szemei elől. Dekorálhatsz vele konyhaszekrény üveges részét, vitrint, térelválasztó üveget.

Felhelyezése egyszerű és gyors. Az üvegfóliák szűrik az UV sugárzást (70-85%), vannak olyan típusai amik árnyékolnak. Hosszú élettartamúak ( 7-10 év). Vízhatlanok, felületük könnyen tisztítható.

 

Most pedig nézzük, hogy is kell felhelyezni:

 

1.Lépés:

Tisztítsuk meg az üveg felületét, győződjünk meg a sima felszín por és zsírmentességéről. Vágjuk le a fóliát az üvegnél kicsit nagyobb méretűre. Permetezzük be vízzel az üveget, majd távolítsuk el a védőréteget a fólia hátoldaláról. 

 

2.Lépés:

Gyűrődés mentesen, gondosan helyezzük fel a fóliát az ablakra, majd permetezzük be vízzel, így elkerülhetjük a simítás közben keletkező karcokat. 

 

3.Lépés:

Középről a szélek felé haladva, egy ablaktisztító gumival, vagy applikációs lapáttal, szorítsuk ki a nedvességet a fólia alól.

 

4.Lépés:

A tapétavágó késsel távolítsuk el a fólia felesleges részét az egyenes oldalak mentén, azután simítsuk le a fóliát. Elkészültünk.  smiley

 

A precíz szép munkához szükséged lesz:

  • Simító lapát

  

  • Tapétavágó kés

  • Toll  vagy ceruza
  • Mérőszalag
  • Szórófejes flakon 

Itt egy kis videós segítség  laugh

Nézz körül webáruházunkban! A Fólia Fan Öntapadós Tapéta Webáruház széles választékából mindenki meg tudja találni a saját stílusát. Szépítsd meg otthonod egyszerűen!

Tartalomhoz tartozó címkék: öntapadós tapéta üvegfólia

Keresés