Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bútorfólia felhelyezés egyszerűen

Bútorfólia felhelyezés egyszerűen A bútorok fóliázása könnyebb mint, gondolnád!

 

1.Lépés  

Tisztítsuk meg a felületet gondosan, majd győződjünk meg a sima felszín por és zsírmentességéről (ujjlenyomat is hagy zsírt).

 

 

2.Lépés

Vágjuk le a tapétát (öntapadós fólia) egy kicsit nagyobb méretűre, mint a tapétázandó felület. A mérésnél segítségünkre lesz a hátoldalon található beosztás. A könnyű és egyenes vágás érdekében használjunk tapétavágó kést.

 

 

3.Lépés

Kis részen távolítsuk el a hátoldali hordozóréteget, majd helyezzük a tapétát a száraz, vagy vízzel megnedvesített felületre.

 

 

4.Lépés

A felhelyezett tapétát igazítsuk a felület éléhez, majd középről kifelé haladva lassan, egy simító lapáttal szorítsuk ki alóla a levegőt / nedvességet.

 

 

5.Lépés

Ha a tapéta félrecsúszik, óvatosan visszahúzhatjuk és újra lesimíthatjuk. Ha esetleg légbuborék marad a tapéta alatt, a felületre merőlegesen egy tűvel kiszúrva eltávolíthatjuk. 

 

 

6.Lépés

A tapétavágó késsel távolítsuk el a fólia felesleges részét az egyenes élek mentén és simítsuk le még egyszer a fóliát a simító lapáttal. Elkészültünk :) 

 

A precíz szép munkához szükséged lesz:

  • Simító lapát

 

  • Tapétavágó kés

  • Toll  vagy ceruza
  • Mérőszalag
  • Szórófejes flakon 
  • Tisztító rongy

Itt egy kis videós segítség:

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, HOGY NE MARADJ LE LEGÚJABB AKCIÓINKRÓL!

SZEREZZ KEDVEZMÉNY KUPONT!

 


Nézz körül webáruházunkban! A Fólia Fan Öntapadós Tapéta Webáruház széles választékából mindenki meg tudja találni a saját stílusát. Szépítsd meg otthonod egyszerűen!

Keresés