Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tégla mintás öntapadós tapéta, mint remek karácsonyi dekoráció

A minőségi kialakítást élvező, felhasználóbarát tégla mintás öntapadós tapéta nemcsak a lakásfelújítás egyik nagyszerű eszköze, de karácsonyi dekoráció gyanánt is remekül megállja a helyét! A karácsonyi filmekből egészen biztosan ismerős jelenet, amikor a család a kandalló vígan ropogó tüze köré sereglik, forró csokoládét kortyolgat és kinyitja az ajándékokat.

Titkon persze mi is mindig ilyen karácsonyra vágytunk, a gond csak az, hogy míg az angolszász területeken a kandalló szinte minden családi otthonban megtalálható, addig hazánkban sajnos nem jellemző a szóban forgó fűtőegység elterjedtsége. Persze mindig dönthetünk úgy, hogy szakembert felkérve, a kandalló kivitelezés nehéz (no meg költséges) fájába vágjuk a fejszénket.

Viszont, ha ezt csupán a karácsony néhány napjának kedvéért tennénk, inkább gondoljuk át a tervet. Szerencsére, a tégla mintás öntapadós tapéta a DIY tevékenységek gazdag tárházának egyik sokoldalú kelléke és mint olyan, remek lehetőséget biztosít a házi készítésű „ideiglenes” kandalló megvalósításához.

Tégla mintás öntapadós tapéta a meghitt karácsonyi készülődés jegyében

A kínálatunkban található tégla mintás öntapadós tapéta változatos kialakításban van jelen, a klasszikus vöröstéglától kezdve, a mediterrán kőfal mintájú darabokon keresztül, egészen a vintage kőmozaikig, így a választás abszolút személyre szabható. A fóliákat formára vágva a falra, esetleg kartondobozokra ragasztva, némi kézügyességgel könnyedén kandallót időző dekorációt készíthetnek a kreatív alkotókedvű vásárlók.

Pro tipp: tűz gyanánt helyezzünk világító égősort a DIY kandalló belsejébe, a hangulat kedvéért!

Keresés